golivecard

EU Projekt

Prilagodba, razvoj i komercijalizacija golivecard AR video usluge društva Proširena Stvarnost j.d.o.o.

OPIS PROJEKTA

Projekt je prijavljen na ‘Poziv na dostavu projektnih prijedloga Inovacije novoosnovanih MSP-ova- II faza’ iz operativnog programa Konkurentnost i Kohezija koji se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Cilj ovog projekta je da prilagodimo i nadogradimo golivecard AR uslugu i komplementarnu golivecard aplikaciju sa ciljem da se ponudi malim i srednjim poduzećima koje se bave prodajom tiskovina ili koja koriste tiskovine za promotivne aktivnosti ili za educiranje potrošača o svojim proizvodima i uslugama jeftin i brz način za digitalno „oživljenje“ svojih tiskovina putem AR-a bez potrebe za razvijanjem vlastite mobilne aplikacije.

Osnovna usluga se sastoji od prikazivanja AR videa s ugrađenim akcijskim web linkovima pomoću golivecard aplikacije na slici koja se nalazi u tiskovini. Uz osnovnu uslugu AR proširenja tiskovina, nude se i dodatne usluge u smislu savjetovanja te implementacije marketinških kampanja pomoću golivecarda.

CILJEVI I OČEKIVANI REZULTATI

Naša vizija je postati globalni lider na tržištu mobilnih AR aplikacija za promociju malih i srednjih poduzeća te biti priznat kao najkreativnija AR kompanija na svijetu, a sve to uz sigurno, održivo i profitabilno poslovanje te vrhunsku radnu atmosferu punu zabave i izazova.

Da bismo to postigli do sada smo

  1. identificirali specifičnu tržišnu potebu za kreativnim AR rješenjem visoke dodane vrijednosti
  2. identificirali visoko profitabilan i jedinstven poslovni model koji je globalno skalabilan te

U iduća 24 mjeseca planiramo

  1. implementirati feedback sa tržišta te iterirati do optimalnog rješenja
  2. ostvariti dovoljno prihoda za osigurati zapošljavanje dio postojećeg projektnog tima

Dugoročno planiramo

  1. i) dovesti strateškog investitora u organizaciju sa globalnim utjecajem u industriji poslovnog softvera za promotivne svrhe i već ostvarenim uspjehom u skaliranju i optimizaciji takvih rješenja te globalno skalirati optimizirano rješenje i ostvariti stabilan i snažan rast prihoda te postići vodeći udio na tržištu AR mobilnih aplikacija.

UKUPNA VRIJEDNOST PROJEKTA I IZNOS KOJI SUFINANCIRA EU

Ukupna vrijednost projekta: 344.278,00 HRK
Ukupni prihvatljivi troškovi: 341.666,00 HRK
Bespovratna sredstva: 286.999,44 HRK

RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA

1, listopada 2019 – 1. listopada 2020.

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost tvrtke Proširena Stvarnost j.d.o.o. Kontakt osoba: Ivan Tomljenovic – ivan.tomljenovic{@}prosirenastvarnost.com